Welkom op de website!

Even voorstellen!

IMG_9612

Inderdaad! Mijn naam is Anja Dorst en ik woon samen met mijn man en twee zoontjes in Bruinisse.

 

In de afgelopen jaren heb ik mijn fotografie hobby uit kunnen bouwen tot bedrijf. Dit met dank aan alle mensen die achter me staan en vooral de mensen die vertrouwen hebben in mij als hun fotograaf, want waar ben je zonder modellen als fotograaf! Of het nou een pasgeboren baby is of een grote familie die een jubileum te vieren heeft! Ik leg het graag vast! Maar als ik moet kiezen vind ik bruidsreportages wel één van de gaafste dingen om te doen. Hoeveel blije mensen zie je wel niet op zo’n dag! Super leuk!

Kijk rustig eens rond op deze site. Zijn er daarna nog vragen over? Neem dan contact op!

Volg je me ook op facebook? facebook.com/anjadorstfotografie

 

 

shareyoursmile

One thought on “Welkom op de website!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *